3 Haziran 2014 Salı

Klasik roman okurken ayrı bir keyif alıyorum ve bu da şuanda okuduğum kitap.Gorki'nin hayatını anlattığı üç kitaptan ikincisi,ilki Çocukluğum sonuncusu ise Benim Üniversitelerim.Kitabı bitirir bitirmez geliyor düşüncelerim ..

2 yorum:

  1. Gorki'nin özyaşam üçlemesinin üçünü de okudum."Ekmeğimi Kazanırken"adlı ikinci eserinin yeni basımı, Can Yayınları tarafından "İnsanlar Arasında"adıyla çıkarılıyor. Ben kitabın bu başlığını daha anlamlı buldum. İçeriği ile tam uyumlu olmuş.Özgün ismine de sadık kalınmış.Yorumunuzu merakla bekliyorum.İyi okumalar.

    YanıtlaSil
  2. Can yayınları tarafından çıkarılanı görmedim ama evet Ekmeğimi Kazanırken daha anlamlı bir isim olmuş bu kitap için. Kitabı çok sevdim genel anlamda klasik okumayı severim ama herzaman Gorki okuduğum kadar keyif alamam çünkü diğerlerine nazaran Gorki 'nin dili daha akıcı geliyor yada ceviriden dolayı bilmiyorum.Kitap güzeldi küçük bir çocuğun başından gecen olaylar karşılaştığı zorluklar ve herşeye rağmen içindeki durduramadığı okuma arzusu hoşuma gitti ehhh nihayetinde Gorki değil mi? :)

    YanıtlaSil